Skip links
Corum Web Tasarim

Çorum Web Tasarım – Profesyonel Çorum Web Tasarım Fiyatları 2023

Çorum web tasarım hizmetleri; Çorum kökenli bir oluşumu temsil eden web siteleri için bulunmaz bir nimettir. Web tasarım işlemleri, yeterince deneyime sahip olmayan kimseler tarafından verimli olarak gerçekleştirilemez. Dolayısıyla, profesyonel destek şarttır ve Çorum’da ikamet eden site sahipleri buna rahatça ulaşabilir.

Çorum Web Tasarım Nedir?

Tanımını yapmamız gerekirse, ‘’Çorum’da yapılan web tasarım’’ olarak tanımlayabileceğimiz bu kavram, diğer illerden pek de farklı elementlere sahip değil. Genel web tasarım hizmetleri, olduğu gibi Çorum için de yapılıyor.

Bu hizmetleri detaylandırıp faydasını anlatırsak, konu hakkındaki soru işaretleriniz kalkar diye düşünüyoruz.

Hizmet Kapsamı

Altyapı Seçimi ve Ayarları

Bir sitenin tam potansiyelini yansıtabilmesi için, kendisi için doğru olan altyapıda çalışıyor olması gerekir. Doğru altyapının seçilmesi, yeterli bilgiye sahip olmayan kişiler için zordur. Bu noktada, anlaştığınız web tasarım şirketi size yardımcı olabilir.

‘’WordPress, Joomla, MyBB, Blogger, vBulletin’’ gibi onlarca altyapı arasından, sitenizin kategorisine ve amacına yönelik en uygun site altyapısı seçilir. Bu altyapının ayarları yapılır ve siteniz çalışmaya hazır hale gelir.

Neden Önemlidir?

  • Altyapı seçimi, sitenin ihtiyaç duyduğu eklenti vb. elementler için gereklidir. Örneğin bir site ortak fikir paylaşımı içinse, MyBB ya da vBulletin yerine Blogger kullanmazsınız. Böylelikle, site tam potansiyelini yansıtabilir.
  • Çorum web tasarım firmaları tarafından da bilinen yukarıdaki bilgiye bir örnek daha verelim: Sitenin içinde entegre bir e-ticaret altyapısına ihtiyaç var ama bir yandan da blog gibi bölümlere de ihtiyaç duyuyor. O halde WordPress ve Woocommerce eklentisi kombinasyonu harika gidecektir.

Tema Seçimi veya Kodlanması ve Tema Ayarları

Altyapı seçimini takip eden bu adım, web tasarımın en önemli adımlarından biridir. Seçilen temanın, sitenizden ve dolayısıyla temsil ettiği oluşumdan aldığınız dönüşümler üzerinde büyük etkisi vardır.

Anlaştığınız Çorum web tasarım ajansı tarafından, sitenizin kategorisine uygun bir tema seçilir. Uygun bir tema mevcut değilse, sıfırdan bir tema kodlanır. Devamında ise renk, icon gibi küçük ayarlar yapılır ve siteye entegre edilir.

Neden Önemlidir?

  • Doğru temanın kullanılması, siteniz üzerinde pek çok etkiye sahiptir. Örneğin, kullandığınız tema SEO’yu kritik ölçüde etkiler. O nedenle, SEO uyumlu bir tema seçilir ya da kodlanır. Temanızın hızı, içeriklerinizi sunma becerisi, hemen çıkma oranı gibi metriklerdeki başarısı, ziyaretçiye hitap şekli gibi pek çok faktör; dolaylı yoldan SEO’yu da etkiler.
  • Temanız; ziyaretçiyi sitede tutma gibi istatistikler üzerinde etki sahibi olduğundan, bu durum satışlarınıza ve firmanızdan aldığınız dönüşümlere de yansıyabilir.

Özgün Medya Desteği Sağlanması

Medya kullanımı, hem SEO hem de siteye renk katma açısından önemlidir. Bu konuda üzücü olan durum ise, bilinçsiz medya materyali kullanımıdır. ‘’Bilinçsiz’’ derken daha çok telif hakkı olan materyalleri kullanmaktan bahsediyoruz.

Çorum web tasarım hizmetleri kapsamında, özgün medya desteği alarak telif hakkı derdinden kurtulabilirsiniz. Ek olarak, telif hakkı gibi sıkıntılı süreçlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Neden Önemlidir?

  • Hizmet tanıtımında bahsettiğimiz gibi, telif hakkı olayını ortadan kaldırır. Eğer çalıştığınız firma işinin ehli bir firmaysa, medyada kullandığı her şeyi özgün ya da ortak lisansa sahip materyallerden seçecektir.
  • Amaca yönelik kaliteli medya materyalleri elde etmenizi sağlar. Bunun özgün ve telif hakkı ile başınızı ağrıtmayacak olması da cabası olur.

Sayabileceğimiz hizmetler, genel olarak bu şekilde. Hizmet içeriği kapsamı, firmadan firmaya değişebilir.

Profesyonel Çorum Web Tasarım Fiyatları 2023

Hizmet alacağınız firma haricinde hiçkimse, size o firmanın ne kadar fiyat vereceğini söyleyemez çünkü aynı firma aynı sektördeki sitelere bile farklı fiyat verebilir. Bu kadar değişken fiyat farklarından bahsediyoruz. Peki, bunun başlıca sebebi nedir?

Buna sebep olan faktör olarak sayabileceğimiz ilk şey firmalardır. Her firmanın kendine has fiyat politikası vardır ve hizmetlerini, kalitesini, tecrübesini bu fiyattan size aktarır.

Başka bir faktör ise müşterilerdir. Her gelen müşteri farklı nitelikte site ile geldiğinden, aynı firma farklı sitelere farklı fiyat verir. Bunun sebebi, her sitenin ihtiyaç duyduğu çalışma biçiminin ve süresinin farklı olmasıdır.

Eğer Çorum web tasarım hizmeti için net bir fiyat istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Adwoox olarak size harika bir hizmet sağlayabiliriz. Bize sitenizden ve ihtiyaç duyduğunuz hizmetlerden bahsedin ve size bir fiyat verelim. Bizimle telefon ya da mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Responsive Web Tasarımı Nedir?

Responsive web tasarım, farklı cihazlardan web sitesine giriş yapıldığında cihaza göre web sitesinin kendisini optimize etmesi şeklinde tanımlanır.

Profesyonel Web Tasarım Fiyatları Ne Kadar?

Profesyonel tasarıma sahip web sitelerinin tasarlanması sırasında ihtiyaç duyulan teknolojilerin farklılığından ötürü fiyatlandırmalar değişmektedir. 5999 TL ile 11999 TL arasında değişmektedir.

Leave a comment

View
Drag